Política de galetes

En compliment del Reial decret llei 13/2012, Science Bits us informa que utilitza galetes en el seu lloc web.

Les galetes s’associen només a un usuari anònim i al seu ordinador i no proporcionen referències que permetin deduir dades personals de l’usuari. Les galetes són arxius que el lloc web o l’aplicació que utilitza l’usuari instal·la al seu navegador o dispositiu (ordinador, telèfon intel·ligent, tauleta o televisió connectada) durant el recorregut per les pàgines o per l’aplicació, i serveixen per emmagatzemar informació sobre la visita.

Com la majoria dels llocs d’Internet, el lloc web de Science Bits utilitza galetes per:

Les galetes utilitzades en aquest lloc web tenen caràcter temporal i en cap cas s’utilitzaran galetes per recollir informació de caràcter personal.

En navegar i continuar en el nostre lloc web estareu consentint l’ús de les galetes en les condicions que conté aquesta política de galetes.

Com a usuaris, teniu la possibilitat de configurar el navegador per tal que us avisi quan rebeu galetes i per impedir que s’instal·lin al vostre equip. A continuació, indiquem els enllaços dels principals navegadors i dispositius perquè disposeu de tota la informació per consultar com gestionar les galetes en el vostre navegador:

Finalment, us podeu dirigir al portal Your Online Choices on, a més de trobar informació útil, podreu configurar, proveïdor per proveïdor, les preferències sobre les galetes.

Google Analytics

Science Bits us informa que el seu lloc web utilitza Google Analytics, un servei d’analítica web que presta Google Inc

Google Analytics ubica una sèrie de galetes al vostre ordinador amb l’única finalitat d’avaluar el tipus de navegació que realitzeu per la pàgina web i presentar-nos informes d’activitat en el lloc web. Google emmagatzema la informació recollida per les galetes en servidors ubicats als Estats Units i es compromet a no compartir-la amb tercers, excepte quan la llei l’obligui a fer-ho o sigui necessari per al funcionament del sistema. Google no associa la vostra adreça IP amb cap altra informació que tingui.

Google Analytics no utilitza informació personal dels visitants dels llocs web. Consulteu Google Analytics privacy per obtenir més informació.

Google Inc. és una empresa adherida a l’acord de Port Segur. Aquest acord garanteix que les dades transferides seran tractades amb un nivell de protecció d’acord amb la normativa europea. Podeu consultar la fitxa de registre de Google en aquest enllaç: Fitxa de registre de Google a l’acord de Port Segur.

Si voleu més informació referent a les galetes utilitzades per Google Analytics, si us plau, aneu a aquesta adreça: Conceptes sobre galetes de Google Analytics.

Google ha desenvolupat un complement que podeu instal·lar al vostre navegador si no voleu que les seves galetes us rastregin: Complement d’inhabilitació per a navegadors de Google Analytics.. La tria que feu respecte a l’ús de galetes de Google Analytics en aquest lloc es gravarà en una galeta addicional que serà emmagatzemada igualment al vostre ordinador.